Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.şimdi ben 2. el bi ati hd 3450 agp ekran kartı aldım taktım gayet normal çalışıyor ama driverı yükleyemiyorum atinin sitesinden falan bi sürü siteden indirdim ama yinede sonuç yok gelişmiş ayarlarda bağdaştırıcı yok diyor aygıt yöneticisinde de sadece vga uyumlu grafik işlemci yazıyor yardım ederseniz süper olur
şimdi ben 2. el bi ati hd 3450 agp ekran kartı aldım taktım gayet normal çalışıyor ama driverı yükleyemiyorum atinin sitesinden falan bi sürü siteden indirdim ama yinede sonuç yok gelişmiş ayarlarda bağdaştırıcı yok diyor aygıt yöneticisinde de sadece vga uyumlu grafik işlemci yazıyor yardım ederseniz süper
2. el den aldınız ama belkide hd 3450 diye keklemişlerdir ?
aida64 diye bi program indirip baktım dediğim şey yazıyor.
Ekolayzır ayarını yaparken ben Biraz bass isterim ama seside boğmak istemem,O yüzden şunu uyguluyorum :)Aynen sana katılıyorum punisher.. Bende boyle yapiyorum ekolayzır ayarini. Yalnız ortadaki ayarlarla deneme yanilma yontemiyle oynayarak daha iyi bir ses bulmaya calisiyorum Ama yok heralde en iyisi bu daha iyisini bulana kadar
Baştaki ilk 2 çubuk Bassı ayarlar,2.ciyi artırırsanız seste biraz boğulma olur,ondan biraz indirdim. Sondakiler ise tiz sesleri ayarlıyor,Ben tizi severim ama çok tiz yapmacık olur,o yüzden az bişey artırmakta fayda var,Ortadakileri ellemiyorum çünkü onlar daha çok müzikteki diğer sesleri etkiliyor,Mesela gitar+davul+keman (çok saçma bi kombo :D) varsa,ortadakilerden faydalanarak herhangi birinin sesini artırıp kısabilirsiniz.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 03 Eylül 2012 19:44
şimdi ben 2. el bi ati hd 3450 agp ekran kartı aldım taktım gayet normal çalışıyor ama driverı yükleyemiyorum atinin sitesinden falan bi sürü siteden indirdim ama yinede sonuç yok gelişmiş ayarlarda bağdaştırıcı yok diyor aygıt yöneticisinde de sadece vga uyumlu grafik işlemci yazıyor yardım ederseniz süperProfilinizde yazdığına göre Windows Xp Home Edition kullanıyorsunuz, şunu deneyin: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
Ben kaçar chıp'in dergisini alıp geliyorum
gene ben mesaj attım gene sessizlik oldu vay anasını :D bu arada cs87 nerde acaba :D
Zaten bu da q klavye.. qwertyu yani :D Ama bu klavyede cok zor yazı yazılıyor, bi de dokunmatik ya igrenc oluyo ekran.. parmak izi bir sürü.. tekir gibi kırasım geliyo bazen ama onu da kırarsam biterim
niye yahu :D turkish keyboard indir google play storedan :D bildiğin türkçe q klavye oluyo :Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 03 Eylül 2012 21:47
Bende dergimi kaptım geldim sizlerleyim
Office 2013'ün Önizleme sürümünü yükleyip deneyeceğim bakalım nasılmış. microsoft Office'in arayüzündeki rahatlık LibreOffice ve OpenOffice'de yok, keşke onlar da arayüzünü düzgün bir şey yapsalar da geçsem. Office 2003 arayüzündeler resmen.
Fiyat süper ama burası Türkiye işte, kim bilir kaç para olacak: http://www.amazon.com/Nokia-Lumi ... OCKED/dp/B0067M9JBQ
Windows Phone'lu telefonların arayüzü kullanışlı olacak gibi geliyor bana. Microsoft arayüzde basitliğe önem vermeye başladı, güzel de oldu. Android ve iOS arayüzüden farklı olacak. Keşke burda da 388 dolar olsa.
Bende de 5800 vardı uçlu kalem ile kullanıyordum, 411 mhz işlemci ile dakka başı kitleniyordu