YAMYAMLAR SİĞİ ÇOH SEVİYEM
her gün başka şive ile geliyem buralara
okin ne hale getirdin beni okin
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bulaşıkları yıkadım.
Evi temizledim.
İki dene de yemek yakaladım terbiyeleyip tencereye attım.
Yarın bişirip yirik
Bi denesi Devil, diğeri deee ohne dich
kesko nerelerde ne zamandır görünmüyor
Günaydın ahaliii ne örüyonuz :D
Yamyam abeeyy! Benim video codec bileşenleri bu kadar.. Var mı bir eksiklik?
1,2,3 Tıp mı oynuorsunuz yavv konuşsanıza
Offf her tarafım kasınıyo sivri sinek mağduruyum
Bu sabah iki tane kedi viiovovvv vioovvvvvvv! diye birbirlerine bağırıyorlar. Bende yatıyorum ne tatlı uykum var ama. Beynime matkap gibi giriyor o kedilerin miyavlamaları.. Ha şimdi susarlar ha şimdi bitecek diyorum ama nafile. Ulem dedim bir bakayım şunlara. Kalktım yataktan, kafa kafaya vermişler vioovvvv viovvvv diyor biri, öteki sesini çıkartmıyor pissstt! dedim hiç tınmıyorlar bile. Dedim sabah sabah yapılacak işmi şimdi bu dedim. :D :D Uyandım sabahın 6 sında. Ne uyku kaldı ne bişey.
okin orda mısın? Ya daha dün sniper elite oynuyordum, artık oyunun sonlarına doğru gelmiştim. Bugün bir açayım dedim oyunu. Benim profilim yok ortada.. Save ler uçmuş gitmiş. Ne olcek şimdi?
Bu sabah iki tane kedi viiovovvv vioovvvvvvv! diye birbirlerine bağırıyorlar. Bende yatıyorum ne tatlı uykum var ama. Beynime matkap gibi giriyor o kedilerin miyavlamaları.. Ha şimdi susarlar ha şimdi bitecek diyorum ama nafile. Ulem dedim bir bakayım şunlara. Kalktım yataktan, kafa kafaya vermişler vioovvvv viovvvv diyor biri, öteki sesini çıkartmıyor pissstt! dedim hiç tınmıyorlar bile. Dedim sabah sabah yapılacak işmi şimdi bu dedim. :D :D Uyandım sabahın 6 sında. Ne uyku kaldı ne bişey.hiç sorma yaw o durum bizde de var bide bizim ev müstakil kendi evimiz bahçeside bar benim bi kedim var bahçede baktığım köpek gelse kovalıyor :okin orda mısın? Ya daha dün sniper elite oynuyordum, artık oyunun sonlarına doğru gelmiştim. Bugün bir açayım dedim oyunu. Benim profilim yok ortada.. Save ler uçmuş gitmiş. Ne olcek şimdi?hocam internetten save dosyalarını indirmen gerekli yada sistemi geri al mesela 1 gün önceye geri al
hiç sorma yaw o durum bizde de var bide bizim ev müstakil kendi evimiz bahçeside bar benim bi kedim var bahçede baktığım köpek gelse kovalıyor :D:D Dünya tersine döndü valla. Kedi köpeği kovalıyor :D :Dhocam internetten save dosyalarını indirmen gerekli yada sistemi geri al mesela 1 gün önceye geri
Tamam hocam bir gün önceye alacağım sistemi şimdi sağol.
Yok save dosyasına gerek yok muhtemelen yönetici olarak calıstırdın senin profil gitti :D aynısı bana oldu eski profili buldum düzeldi bi yerden secmen lasım vardır iyi bak gitmez yoksa :D
:D Dünya tersine döndü valla. Kedi köpeği kovalıyor :D :Dbak ama maşallah demeyi unutma nazar değmesin sonra :DTamam hocam bir gün önceye alacağım sistemi şimdi sağol.
[resim][/url][/resim]
[resim][url=http://bit.ly/c25MCx][/resim]
tabi bu resimler 2-3 yıl öncesinden şimdilerde daha da büyüdü kedi ismini gözlerinden dolayı maviş diyoruz bahçeye başka kedi sokmuyor imkan olasa evde beslerim ama ailem izin vermiyor bahçede özel yem le besliyorum çok dövüşken bide mahalledeki her kediyi pataklıyor bana çekmiş :D
Maşallah ne tatlı kedi.. Benim de kedim vardı. Adı minnoş. Yavru iken buldum yalnızdı başında kimsesi yoktu, evde sepetin içinde büyüttüm. Sonra anneanneme verdim büyüyünce.. Artık o bakıyor kedime. Dur resimlerini koyayım bende.