Wireless bağlantı adaptörüm yok. Zaten evde wireless yok :D hangi modları destekliyor derken bluetooth vb. mi kastediyorsun abi ?
Çoğu IPOD larda kablosuz bağlantı adaptörü vardır. Cihazını dikkatle incele. Ama evde kablosuz internetin yoksa kablolu bağlantı yapmak zorundasın. Bu da IPOD a giriş sorunu demektir.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar CHIP dergisinin bu ay verdiği sanal sunucuyu kullanmaya başladım kayıt esnasında herhangi bir sorun olmadı.
Wireless modlarından kasıt a/b/g/n olayı mı
Tamam abim biliyorum konuyu çözmek için sordum onu
Offf bu sineklerin dertleri ne burnuma burnuma giriyolar dün bitane girdi hatta burnumun içine zosurdu koku salanlardan 2 saat sonra bi hınkırdım sinek cıktı kocaman :O bende onu yedim dermisim :D
Offf bu sineklerin dertleri ne burnuma burnuma giriyolar dün bitane girdi hatta burnumun içine zosurdu koku salanlardan 2 saat sonra bi hınkırdım sinek cıktı kocaman :O bende onu yedim dermisim :Ben bu sinekleri duvarda gördüğüm zaman yakardım :D Ama sivrisinekleri.. Bir elimde deodorant vardı, diğer elimde de çakmak.. İlk önce çakmağı ateşlerdim, sonra sineğin olduğu yere çakmağın üstünden deodorantı bir sıkardım kül olurdu sinek.. [*<]
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 19 Haziran 2012 15:47
Aman hocam o alev bi geri dönerse o siseler cok pis patlıyo dikkat et sivri sinegin ahı tutar felan :D:D:D:D benim burnuma kacıp zosuran böcekti heralde işin tuafı limon gibi koktu güzel böle :D:D:D:D:DBen bu sinekleri gördüğüm zaman onları duvarda iken yakardım :D Ama sivrisinekleri.. Bir elimde deodorant vardı, diğer elimde de çakmak.. İlk önce çakmağı ateşlerdim, sonra sineğin olduğu yere çakmağın üstünden deodorantı bir sıkardım kül olurdu sinek.. [*<]
Cinsel konuları,çelişkileri düşünüp de intihar eden insanlar varmış bunu bugün öğrendim.
Millet Avrupa Kupasını takip ediyor musunuz?Hiç muhabbeti açılmadı.