Karanliktayuruyenler.com diye site almak lazım bir dünya fan oluşur :D yada gunduzyuruyenler.com :Ç
Gündüz Gezen :Ç Karanlıkta Gezen.
Harbi karanlıkta adrenain daha fazla oluyor. Hele karanlıkta motor sürmek ıssız yolda of of.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ayazı çok seviyorsan sana tavsiyem Eskişehire taşın hemen.
Mesela bu günlerde sıcaklıklar burda şöyle seyrediyor:
Gündüz 28 derece gece 6 derece.Şimdi bu saatte Eskişehirde ceketsiz dışarı çıkamazsın yoksa bakımsız tarzan a dönersin :)
KAranlık havada farlar kapalı motoru ancak evinin yolu gibi ezbere biliyorsan sürebilirsin. Ben 25 - 30 metre gittim çukura girdim. Yol o kadar genişti.
Tavsiye etmem en azından park farları yanmalı yoksa motor size binebilir :D
Gözlerinizi kapatın,sakinleşin ve hayal edin:_hEro, kişisel sayfandan az önce okudum bunu:
"Sağnak yağışın iyice bastırdığı,sıkıntı veren karanlık bir günde,yeryüzüne ıslaklıkla beraber aynı anda hem karamsarlık hemde umudu getiren bir yağmur damlası olun ve yere büyük bir hızla düşüp dağıldığınızı hayal edin"
Sadece bir hayalimi paylaşmak istedim.Gerçekten etkileyici oluyor.İyi Günler.
Hoşuma gitti bu düşünce.
Evet uzatmaya değmez bence de başka şeyler konuşalım.
Gözlerinizi kapatın,sakinleşin ve hayal edin:<"Sağnak yağışın iyice bastırdığı,sıkıntı veren karanlık bir günde,yeryüzüne ıslaklıkla beraber aynı anda hem karamsarlık hemde umudu getiren bir yağmur damlası olun ve yere büyük bir hızla düşüp dağıldığınızı hayal edin"
Sadece bir hayalimi paylaşmak istedim.Gerçekten etkileyici oluyor.İyi Günler.Hoşuma gitti bu düşünce.
Evet uzatmaya değmez bence de başka şeyler konuşalım.
Teşekkürler:) Hayal kurmayı fazlasıyla seviyorum.Çok rahatlatıyor beni.E aralarında da kendimce ilginç olanları çoğunlukta.İçlerinden birisini sizlerle paylaşmak istemiştim.
Dehşet birşey olmalı.Tüm motorsiklet meraklılarına:
Anneme kitabı bitirene kadar "matematiğin yoksa anlamazsın" dediğim kitaptır:)
ewet olasılıksız çok müthiş bi kitap tavsiyehmm tamam sağol.Aldım zaten ama yinede yorumları merak ettim:)
Bir solukta biter bu şimdi.Beğenirsem yazarın diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.
Peki Dan Brown un ihanet noktası adlı kitabını okuyan varmı.Dijital kaleden sonra kötüdür diyip almamıştım.Dijital kale berbattı.Ama melekler ve şeytanlarda ne kitaptı:)
Gözlerinizi kapatın,sakinleşin ve hayal edin:
"Sağnak yağışın iyice bastırdığı,sıkıntı veren karanlık bir günde,yeryüzüne ıslaklıkla beraber aynı anda hem karamsarlık hemde umudu getiren bir yağmur damlası olun ve yere büyük bir hızla düşüp dağıldığınızı hayal edin"
Ankarada sağanak yağış görülmemiştir ki iyice bastırsın :)
O yüzden hayal edemem
hmm tamam sağol.Aldım zaten ama yinede yorumları merak ettim:)ewet dan brown nun son kitabı lost symboll buda çıkıcakmış yakında
Bir solukta biter bu şimdi.Beğenirsem yazarın diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.
Peki Dan Brown un ihanet noktası adlı kitabını okuyan varmı.Dijital kaleden sonra kötüdür diyip almamıştım.Dijital kale berbattı.Ama melekler ve şeytanlarda ne kitaptı:)
düşünün sene; son bir sayfa kala konu kapatılıyormuş :D:D
Bence bu konuya dokunulmazlık getittirelim.
hmm tamam sağol.Aldım zaten ama yinede yorumları merak ettim:)
hepsini okudum.
iki kitabında filmi çekildi. Afedersinizde bktan birer film oldu hepside. puff. sinamada izledim ikisinide moralim bozuk bozuk çıktım hep. meselker ve şeytanların kesilmemişini buldum hd olarak izlemedim hala.
Ya benim filmlerle pek aram yoktur da bana güzel bir film önerecek olan var mı?